Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت مرجع DXOMARK اعلام کرد که دوربین IPHONE ۱۲ PRO MAX ضعیف تر از پرچمدارن هوآوی و شیائومی است، اما بهترین دوربین فیلمبرداری آیفون‌های اپل را دارد.

به گزارش گروه دانش و فناوری قدس آنلاین، دو روز پیش ، متخصصان DxOMark گزارش تست دقیق دوربین اصلی آیفون ۱۲ پرو را منتشر کردند. این اسمارت فون با کسب همان امتیاز Xiaomi Mi ۱۰ Pro - ۱۲۸ ، رتبه پنجم این رده بندی را به خود اختصاص داد و اکنون آزمایش دقیق دوربین آیفون ۱۲ پرو مکس نیز منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مدل از نظر سنسور دوربین زاویه دید گسترده ، قابلیت های بزرگنمایی نوری و تثبیت کننده نوری با برادر کوچکتر خود تفاوت دارد. و همه این پیشرفت‌ها نتیجه داد که آیفون ۱۲ پرو حداکثر ۱۳۰ امتیاز کسب کرد و آیفون ۱۲ پرو را از رده چهارم بیرون کرد. خبر بد برای طرفداران اپل این است که حتی گران‌ترین و مدرن‌ترین آیفون نیز هنوز قادر به رقابت با پرچمداران هوآوی و شیائومی نیست و به رغم این واقعیت است که Huawei P۴۰ Pro ، واقع در رتبه سوم این رتبه بندی ، به زودی، تقریبا شش ماه (نه از لحظه معرفی ، بلکه از لحظه شروع فروش) وارد بازار خواهد شد و Xiaomi Mi ۱۰ Ultra برخلاف Mate ۴۰ Pro جدید که مقام اول را دارد، اصلاً دستگاه جدیدی نیست.



آیفون ۱۲ پرو مکس امتیاز ۱۳۸ برای عکسبرداری ، امتیاز ۶۸ برای قابلیت بزرگنمایی و ۱۱۳ امتیاز برای فیلمبرداری کسب کرده است و برای مقایسه ، نتایج آیفون ۱۲ پرو در همان رشته ها به ترتیب ۱۳۵ ، ۶۶ و ۱۱۲ است.



اکنون ما فقط در مورد جوانب مثبت و منفی دوربین iPhone ۱۲ Pro Max صحبت خواهیم کرد، اولین مورد شامل فوکوس خودکار سریع و دقیق ، نوردهی صحیح ، جزئیات بالا در نور مناسب ، دامنه دینامیکی گسترده در فیلم ، سیستم تثبیت کننده موثر هنگام فیلمبرداری است. معایبی نیز وجود دارد که از جمله به دامنه دینامیکی محدود هنگام گرفتن عکس، اختلال در عکس‌ها به ویژه در شرایط کم نور ، رنگ‌های غیر طبیعی هنگام عکسبرداری با HDR ، حالت های مصنوعی مختلف هنگام عکسبرداری و بی ثباتی در هنگام فیلمبرداری می‌توان اشاره کرد.



به طور کلی بر اساس این توضیحات ، به نظر نمی رسد که آیفون ۱۲ پرو مکس بهترین دوربین گوشی‌های هوشمند باشد. با این حال ، DxOMark خاطرنشان می کند که این دستگاه از همه لحاظ بهتر از مدل‌های قبلی شده است. ظاهراً به همین دلیل است که در عنوان بررسی "بزرگ و زیبا" خوانده شده است، در این دستگاه سنسور دوربین بزرگتر است ، تصاویر زیباتر هستند اما هنوز ویژگی مقابله با پرچمدارن دیگر را ندارد.

مزایای دوربین:

فوکوس خودکار سریع و دقیق

تعادل مناسب رنگی گرم و سفید در فضای بسته و در نور کم

جزئیات بالا در نور قوی

دامنه پویای گسترده در فیلم‌ها

ارائه رنگ دلپذیر در بیشتر فیلم‌ها

کنترل مناسب سر و صدا در فیلم‌ها

تثبیت کننده مؤثر فیلم و تصاویر


معایب دوربین:

دامنه متوسط تصاویر

وجود اختلال(نویز) در عکس‌ها به ویژه در نور کم

رنگ‌های غیرطبیعی در تصاویر HDR

مصنوعی به نظر رسیدن برخی تصاویر

بی ثباتی حرکتی در فیلم‌ها

عدم تعادل رنگ سفید در فیلم‌های کم نور

کوانتیزه بودن رنگ در فیلم‌ها

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل دوربین گوشی هوآوی شیائومی فیلم برداری آیفون ۱۲ پرو فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۳۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند

ایتنا - نگرانی از این بابت است که این تحقیقات ممکن است منتج به نوآوری‌هایی شوند که به چین در زمینه قراردادهای دفاعی و منافع تجاری فرصت پیشتازی بدهد. طبق گزارش بلومبرگ، غول فناوری چینی هوآوی علیرغم اینکه در لیست سیاه قرار گرفته است، مخفیانه به تحقیقات در آمریکا کمک مالی می‌کند. این تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌هایی از جمله هاروارد در حال انجام است، و پول آن از طریق یک بنیاد تحقیقاتی مستقل مستقر در واشنگتن، همراه با مسابقه‌ای برای دانشمندان، تزریق می‌شود.
 
به گزارش ایتنا، بلومبرگ دریافته است که هواوی تنها سرمایه‌گذار یک مسابقه تحقیقاتی است که از سال 2022 میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده و صدها پیشنهاد از دانشمندان را به خود جلب کرده است. برخی از این دانشمندان در دانشگاه‌های برتر ایالات متحده هستند که پژوهشگران را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند.
 
مشکل بزرگ چیست؟ به گفته کوین وولف، شریک شرکت حقوقی متمرکز بر تجارت Akin که متخصص در کنترل صادرات است، نگرانی از این بابت است که این تحقیقات ممکن است منتج به نوآوری‌هایی شوند که به چین در زمینه قراردادهای دفاعی و منافع تجاری فرصت پیشتازی بدهد. اپتیکا، بنیاد پشت همه اقدامات، اعلام کرده است که به «حسگرها و آشکارسازهای نوری با حساسیت بالا» علاقه دارد.
 
جیمز مولونون، یک پیمانکار دفاعی که روی مسائل امنیتی تحقیقاتی کار کرده و یکی از نویسندگان چندین کتاب در مورد جاسوسی صنعتی است، گفت: «ظاهر بدی دارد که یک بنیاد تحقیقاتی معتبر به‌طور ناشناس پول یک شرکت چینی را که نگرانی‌های امنیت ملی بسیاری را برای دولت ایالات‌متحده ایجاد می‌کند بپذیرد».
 
شایان ذکر است که این عملیات تزریق پول غیرقانونی به نظر نمی رسد، زیرا پژوهش‌هایی که برای انتشار در نظر گرفته شده‌اند در حوزه ممنوعیت قرار نمی‌گیرند. هواوی مسابقات مشابهی را در سایر نقاط جهان، هر چند آشکارا، اجرا می‌کند. افرادی که در این رقابت پژوهشی مستقر در ایالات‌متحده شرکت کردند حتی نمی‌دانستند که هوآوی در این مسابقه دخیل است و معتقد بودند که این پول از اپتیکا می‌آید. این مسابقه سالانه یک میلیون دلار جایزه اعطا می‌کند و اپتیکا هیچ نشانه‌ای اشاره‌ای بر تامین پول نقد توسط هوآوی ارائه نکرده بود.
 
یکی از سخنگویان هوآوی به بلومبرگ گفت که این شرکت و بنیاد اپتیکا این رقابت را برای حمایت از تحقیقات جهانی و ارتقای ارتباطات دانشگاهی ایجاد کردند و گفت که این رقابت ناشناس باقی مانده است تا به نوعی تبلیغ تلقی نشود. مدیر عامل اپتیکا، لیز روگان، در بیانیه‌ای گفت که بسیاری از اهداکنندگان به این بنیاد «ترجیح می‌دهند ناشناس بمانند» و  اینکه «هیچ چیز غیرعادی در مورد این عمل وجود ندارد». او همچنین گفت که کل هیات مدیره از دخالت هواوی اطلاع داشتند و همه آن را امضا کردند. با این حال بلومبرگ اشاره کرده است که این مسابقه تحت حمایت هواوی تنها مسابقه‌ای در وب‌سایت اپتیکا است که فهرست حامیان مالی فردی و شرکتی را ذکر نکرده است.
 
هواوی در چندین سال گذشته در شبکه‌ای از محدودیت‌های ایالات‌متحده پیچانده شده است. اکثر قریب به اتفاق محصولات هواوی در آمریکا قابل خرید نیستند، زیرا این شرکت عملاً ممنوع شده است. این ممنوعیت‌ها از سال 2019 زمانی آغاز شد که رییس‌جمهور ترامپ فرمان اجرایی را امضا کرد که فروش و استفاده از تجهیزات مخابراتی را که خطرات «غیرقابل قبول» برای امنیت ملی به همراه دارند ممنوع کرد.
 

دیگر خبرها

  • چند اتفاق قطعی در جدول لیگ برتر!
  • رقابت نفس‌گیر قهرمانی در لیگ برتر؛ استقلال و پرسپولیس شانه‌به‌شانه، سپاهان در حسرت جام
  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • آیفون ۱۶ و تغییراتی که راحت لو رفت!
  • مک کنی: می‌خواهم با یوونتوس قهرمان لیگ قهرمانان شوم؛ هدف ما در ابتدای فصل، کسب اسکودتو بود
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند